linnnorrbom

Alla inlägg under januari 2015

Av Linn - 11 januari 2015 10:22

Tjena
Jag har egentligen inte så mycket att berätta just nu. Händer inte speciellt mycket kn dagarna. Samma varje dag... spännande!

Helvete vad snö det kommit i natt! Och bra att traktorn var här i morse och skottade hela gården men 'glömde' att skotta fram en väg från vår port.. utanför alla andra portar förutom vår. Kanon! Någon blev i alla fall lyckligast i hela världen när hon klev upp och såg all snö. Tindra ville gå ut och leka redan klockan 9 haha. Så snart ska hon väl springa ut och hoppa i snöhögarna.

Jahapp. Annars då? Äsch skit på er. Tjarå!

Av Linn - 7 januari 2015 08:40

Tjenis!
I måndags landade vi i Sundsvall efter en helt underbar vecka hos Jim och Livia. Tog cirkus 9 timmar hem, Freja var super duktig hela vägen. Sov endast en timme på förmiddagen och en timme på eftermiddagen och där i mellan var hon hel nöjd. Kollade på både Chuggington och bumbibjörnarna! När vi kom hem så kom Tindra också efter en vecka hos sin mamma. Vi gick och la oss tidigt allesammans vilket var väldigt skönt.

Igår blev en lugn dag. Tindra lekte med Liam medan Fredrik släppte av mig och Frejson på ica för storhandling medan han åkte och hämtade hem kissen efter en vecka hos farmor. Så nu är alla familjemedlemmar samlade igen, haha. Både Tindra och Freja bökade på som fan igårkväll innan de somnade.. herregud, man kan ju bli gråhårig ... Tindra klättrare upp och ner från sängen för ena gången var det toabesök för tionde gången, andra gången var det funderingar över morgondagen osv.. tror mest att hon var lite nervös inför skolstarten idag efter nästan tre veckor ledighet. Freja vill inte ligga ner när man nattar henne nu förtiden utan ska stå på alla fyra och gunga fram och tillbaka, stå på tårna och huvudet, rulla runt... ja det är inte lätt just nu! Tillslut somnade i alla fall båda två. Och därefter slocknade både jag och Fredrik som två klubbade sälar.. haha!

Nu på morgonen fick vi kliva upp samtidigt som Fredrik och Tindra för att skjutsa iväg dem till skola/jobb. Han hade inte firmabilen med sig hem över jul ledigheten så det var därför vi fick skjutsa idag. Nu somnade Freja och jag sitter i soffan och kollar på The mysteries of Laura och dricker kaffe. Väntar med frukost tills lillhöna vaknar så kan vi äta tillsammans <3

Av Linn - 3 januari 2015 18:16

Hej!
I måndags packade vi in oss i bilen (som tidigare under den dagen inte ville starta så dog lite där ett tag..) och började den långa resan ner till Jim, Livia och Jaxon. Freja var super duktig hela vägen, sov mestadels då hon var lite hängig med både feber och snorig näsa. Ända gångerna hon var vaken var då hon var hungrig eller då vi stannade för kiss och sträcka på ryggen paus.

Vi var framme vid 5 tiden på tisdagmorgon så det tog ganska lång tid. Berodde mestadels på dåligt väglag, snö och dimma. Så vi tog det väldigt lugnt hela vägen. När vi kom fram kramades vi lite surrade en stund och gick och la oss. Sov tills Freja väckte oss vid 9 tiden. På tisdagen så gjorde vi inte så mycket. Handlade mat till nyårsafton och soffhängde mest. På kvällen spelade vi sällskapsspel och surrade.

Nyårsafton så myste vi på hela dagen, det blev skagen toast till förrätt och plankstek till varmrätt. Nattade barnen så blev det spel, både bingolotto och 'med andra ord' för oss vuxna också skålade vi in 12 slaget med raketer och champagne. Båda barnen sov även fast raketer exploderade över hela Brålanda. Vid halv 2 på natten tackade vi för oss och gick och la oss. Så skönt att det blev relativt tidigt! Hade en underbar nyårsafton <3

Dagen efter nyår tog vi det chill makrill spelade monopol heeela kvällen ända in på småtimmarna.. åt pizza och mådde gött! Hade två tjuriga ungar som grinade i omgångar hela kvällen också haha

Igår så förlovade jag mig med mannen i mitt liv efter 6 år tillsammans. Vi slog till på Frejas sju månaders dag <3

Ovido - Quiz & Flashcards