linnnorrbom

Alla inlägg den 17 juni 2014

Av Linn - 17 juni 2014 20:05

Hello!
Idag väcktes jag 05.20 utav världens sötaste lilla knyte. Vi brukar oftast somna om efter "tidiga" morgonmaten men eftersom vi ändå skulle upp typ halv sju så klev vi upp. Eller jag klev upp och hon låg och sov i babynestet i soffan. Vi klev upp så tidigt för att tvätta... gick faktiskt bra att springa upp och ner med Freja i bilbarnstolen i ena handen och tvättpåsar i andra, Fredrik gick ner med de mesta utav tvätten innan han for på jobbet så lite hjälp fick jag i alla fall :-) höll på med tvätten till klockan 11och där i mellan så dammsugade jag och torkade golven och Freja sov under hela tiden. Passade på att åka till ica och hämta ut insektsskyddet till barnvagnen som jag beställde här om dagen. Köpte även en massa fikabröd då mamma, mormor, Helin och Ismet kom hit på eftermiddagen.

De hade köpt så fina presenter till Freja. Fick även en present ifrån mormors granne som jag aldrig ens träffat, hon hade stickat sockar, filt, vantar, halsduk och mössor till Freja. Så himla gulligt! Vi hade det jätte trevligt, fikade och pratade i massor. Freja var vaken hela tiden och gosade på med både mormor, gammelmormor, moster och morbror :)

När Fredrik kom hem så diskuterade vi om det vanliga, vad blir det för mat?! Ingen av oss har någon fantasi eller ork så det blev faktiskt pizza till middag idag. Nu ligger jag och Freja i soffan och myser framför Gossip Girl medans pappsen gick och la sig i sängen för att glo på datorn. Vi ska snart joina honom då tröttheten börjar krypa sig på nu.

Imorgon blir det också en fullspäckad dag... ska hjälpa grannen att göra två smörgåstårtor då han fyller 30 på torsdag. Sen kommer en kille ifrån Trygg Hansa hit och vi ska surra lite om försäkring på lillgumman, det är ju en djungel det här med försäkringar så jag bokade in ett möte med honom så han får förklara ett och annat ;)

Längtar tills på fredag, midsommar. Frejas första midsommar. Vi ska fira i stugan med Pappa, Annelie och mina systrar. Skönt att komma bort, även om det bara är för en dag. Nä nu ska jag avrunda. Pössss


Bild 1: Present i från gammelmormors granne.
Bild 2: Present i från mormor, moster och morbror.
Bild 3 & 4: Present i från gammelmormor.


Presentation


Linn heter jag, är 27 år och bor tillsammans med mannen i mitt liv, Fredrik och våra barn Freja, Albin och Simon.

I min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Mest vardagsprat och barnprat.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards