linnnorrbom

Alla inlägg den 12 maj 2017

Av Linn - 12 maj 2017 10:10

Godmorgon!
Hoppas er morgon var mer spännande än vad min var, När Freja vaknade så bokstavligt talat ramlade hon ur sängen och staplade ut till soffan och slog på tv. Fredrik hade inte hunnit åka till jobbet än, så vi snackar tidig morgon!! Han sätter sig i soffan och pratar lite med Freja, varav hon säger att hon kissat på sig, i soffan. Tror jag ville dö när jag hörde det så det var bara för mig att kliva upp. Fredrik duschade av henne innan han åkte och jag försökte få ordning på soffdynan. Inte det lättaste när hon tömde hela nattblåsan i den.. men nu ligger den i allafall på tork och jag fick mitt kaffe. Att börja dagen med huvudvärk är det värsta jag vet. Slängde i mig två alvedon och matade Albin. Som skrek som en plågad gris i babygymmet. Simon vaknade av allt kaos också..
Påtal om Simon så hade han migrän hela onsdagen på skolan, mådde illa och började få lite hosta. Så vi bestämde att han skulle få vara hemma och kurera sig igår, torsdag. Och igår eftermiddag passade han på att få feber stackarn, så han blev hemma från skolan idag också. Han är inte speciellt glad över detta då han egentligen skulle på kalas ikväll, men är man sjuk så är man. Finns tyvärr inget man kan göra så han är ganska ledsen över att missa detta kalas. Och jag förstår honom. Men det viktigaste är att han blir frisk nu och då får alla roligheter sättas åt sidan.

Vi bakade sista kakan till dopet nyss som är imorgon, så i kväll ska jag hämta Alexandra så ska vi åka till församlingshemmet och sätta upp alla dekorationer och duka osv. Jag har ju stressat ihjäl mig inför detta dop och jag förstår egentligen inte varför. Nu börjar det kännas bättre i alla fall. Idag är jag inte så värst stressig faktiskt. Men det kommer väl så småningom. Jag känner i alla fall en otrolig lättnad för att det är sista dopet vi kommer ha. För nu är vi klara med barnbygge. Den fabriken är stängd för all framtid!! Vi har vår sista, underbara, fina pusselbit Albin nu och vår familj är komplett!

Presentation


Linn heter jag, är 27 år och bor tillsammans med mannen i mitt liv, Fredrik och våra barn Freja, Albin och Simon.

I min blogg skriver jag om allt som faller mig in. Mest vardagsprat och barnprat.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards